Mayweather-vs-McGregor-odds

McGregor vs Mayweather odds

In Uncategorized by admin

Låt folk få veta

McGregor vs Mayweather kommer vara den största matchen någonsin när det kommer till boxning eller UFC.

Detta event är helt enkelt det största som hänt när det kommer till en match i fighting. Väldigt få trodde att denna match skulle bli av överhuvudtaget, men efter långa förhandlingar så lyckades man med det omöjliga och signade en deal.

Matchen kommer att gå av stapeln i Las Vegas den 26:e Augusti och den kommer vara helt under boxningsregler.

Detta är ju en casino sida, men vi är väldigt intresserade av riktigt bra odds också och var tvungna att ta och kolla lite på oddsen inför den här matchen och se vart man kan hitta mest värde.

Hur du tjänar pengar på den här matchen

Lite bakgrund först och främst. Boxning och UFC är två helt olika sporter. McGregor är en bra boxare ur UFC mått mätt, men när det kommer till att möta Mayweather så kan vi säga direkt att här kommer inte irländaren ha den minsta chans. Mayweather har pulveriserat motståndare som Canelo, Pac-man och andra boxare som är av absoluta, absolut världsklass. När de väl klivit in mot Mayweather har de inte haft en chans.

Floyd Mayweather har aldrig någonsin blivit knockad. Aldrig någonsin ens blivit slagen så att han är nere för räkning.

Att McGregor skulle lyckas med det är i stort sett omöjligt. Han må vara grym i UFC, men vi vet att hans vanliga boxningsgame inte är tillräckligt sharp att ens ha en chans mot en topp 30 inom boxningsvärlden.

Det har tidigare lagts upp klipp på när han boxas mot en halvbra irländsk boxare under sparringsejour och McGregor blir träffad gång efter annan och har svårt att hitta vinklarna för att slå tillbaka. Han blev alltså i stort sett utklassad av en boxare som knappt är känd. Visserligen på sparring, men när det kommer till McGregor vs Mayweather så kan man snabbt förstå att det kommer bli tusen gånger värre att möta en av världens bästa boxare genom tiderna.

Det finns egentligen få UFC-fajters som skulle ha en chans i en vanlig boxingsring. Mcgregor vs Mayweather är en match som kommer sluta på ett sätt. Det finns egentligen bara en av dessa är möjligtvis Cody Garbrandt vars boxning och rörelse för att inte bli träffad av en annan boxare är 50 gånger bättre än Connor McGregor.

Bäst odds för McGregor vs Mayweather

Med detta i åtanke så skulle det inte löna sig att betta på att Mayweather bara vinner matchen. odds är odds, right? Nej, Det är alldeles för låga odds för det. Troligtvis kommer han vinna varenda rond och McGregor kommer knappt kunna träffa Mayweather, men vart hittar man ett riktigt bra odds som gör att man kan tjäna lite pengar på den här matchen?

Vi har kollat runt och analyserat de få oddsen som finns ute på denna match och hittat vad som ger mest värde i form av enklast vinst och minst risk att förlora sina pengar. Ett så kallat kassaskåpssäkert bet som ändå ger tillräckligt mycket värde för att det ska vara värt att satsa.

Det bästa oddset och lättaste sättet att vinna pengar på denna match är att betta på att Mayweather vinner matchen på poäng.

Varför?

Mayweather må vara världens kanske bästa boxare genom tiderna, men han är ingen Mike Tyson. Han är knappast känd för att knocka sina motståndare och är egentligen en rätt tråkig, men oerhört skicklig boxare att titta på. Han är en riktigt poängboxare som oftast vinner sina ronder på poäng på grund av att han är oerhört skicklig på att undvika att bli träffad.

Att betta på oddset att han vinner matchen ger endast: 1.14 gånger pengarna. Alltså i stort sett ingenting. Han är verkligen STORFAVORIT.

Så hur kan man få ut mest värde av denna info och samtidigt vinna en massa pengar?

Det ska vi berätta nu.

Det oddset du ska betta på är: Mayweather vinner på poäng eller technical decision.

Varför är detta bästa oddset?

McGregor kommer inte bli knockad av Mayweather. Han är ingen knockoutboxare och McGregor har åkt på mycket hårdare smällar med mycket tunnare handskar utan att åka ner. McGregor har motsatsen till en glashaka. Däremot kommer Floyd Mayweather att leka med Connor McGregor och vinna minst 90% av ronderna på poäng, med smart boxning och den grymma rörelsen han gjort sig känd för.

Floyd Mayweathers boxnings record är 49-0. Han har alltså aldrig förlorat en fajt och knappt förlorat en rond, trots att han mött boxare som har knockoutpower som McGregor inte ens kan drömma om.

Att Floyd skulle bli knockad eller ens förlora en rond är väldigt osannolikt. Det är trams som Alexander Gustafsson sa i en interju i samband med hans senaste match i Globen.

Vi ger dig bäst odds på McGregor vs Mayweather

Vi brukar inte skriva om betting eller odds, men här kunde vi inte hjälpa det.

Oddset är helt enkelt för bra för att inte dela med oss av det.

Detta odds kommer säkerligen gå ner ju närmare matchen kommer vi så vi rekommenderar att du passar på att spela på detta så snart som möjligt.

Genom Scandicbet får du 2.30 gånger pengar på att Mayweather vinner på decision eller technical decision.

Du kan registrera dig här nedan och dessutom få upp till 1 000 kronor i bonus så du kan vinna extra mycket på detta.

Är du inte övertygad?

Kolla in de här två citaten:

“Being a fight fan myself and watching MMA fights, I don’t think there is anybody nearly as fast as Floyd Mayweather in that sport. That’s a problem with everybody who gets in with Floyd Mayweather, dealing with his speed. From the outside looking in, it doesn’t look as fast as it is when he’s right in front of you. And Floyd’s reaction time, wow, it’s just beyond anything you might imagine. Look at myself being a lefty, Manny Pacquiao being probably the fastest lefty out there, we had great trouble dealing with Floyd’s speed. Most of his shots are reaction. He sees what you’re doing and he knows what you’re trying to do and when you take that step, his reactions are so quick that – Bam! – he catches you. That is so hard to deal with.”.”

– Guerro, som är southpaw (precis som Mayweather och fick stryk av honom 2013.

“McGregor has no chance in this fight. In fact, it could be very boring. There is no way he will be able to land a meaningful punch on Floyd. How could he? He has no professional experience in boxing.”

– Pacquiao, som förlorade mot Mayweather senast.


Sammanfattning av McGregor vs Mayweather bästa odds

  • McGregor har under sin UFC-karriär aldrig blivit knockad (med tunnare handskar än de kommer ha)
  • Mayweather har aldrig blivit knockad eller utslagen under hela sin karriär
  • Mayweather har 49-0 i boxnings record och är en enorm poängboxare
  • Det finns klipp på när McGregor sparras mot Van Heerden (en medioker vboxare) och blir träffad flera gånger
  • Mayweather har mött Canelo och andra världsklassboxare utan att vara i närheten av att bli knockad
  • Oddset för vinst (på knockout eller poäng) är 1.14 gånger pengarna på Mayweather

Slutsats:

Mayweather kommer vinna matchen på poäng enkelt. McGrergor kommer inte bli knockad. Mayweather kommer inte bli knockad och McGregor kan omöjligen vinna på poäng.

 

Bästa oddset på McGregor Vs Mayweather är således:

Bet: Mayweather on decision or technical decision.
Odds: 2.30 (!) gånger pengarna 

Tryck på bilden nedan för att ta del av din betting bonus och spela på McGregor vs Mayweathers kassaskåpssäkra odds och vinn pengar som du förtjänar!

McGregor vs Mayweather